Vers hoevevleesWit-Blauw

Het is mogelijk om vers rundvlees te bestellen. Alle onze vleesproducten zijn puur en huisbereid, zonder bewaar-, smaak- of kleurstoffen. Als u speciale wensen heeft (portie per zakje,..) of graag een speciaal stuk wil, laat het ons ook weten. 

Hoe gaan we te werk?

U geeft uw bestelling door ten laatste dinsdag 24 maart 12u.

U kan bestellen van de lijst, er is geen minimumhoeveelheid vereist. U kunt de foto's van onze producten op onze website bekijken. Op de lijst staan de producten die we aanbieden. Producten die deze keer niet in de lijst staan, maken we deze keer niet. Deze zijn uiteraard wel op stock ingevroren.  

Wij trachten zo goed mogelijk aan uw bestelling te voldoen en verpakken al het vlees vacuüm.

 

Afhaalinformatie:

Afhalen kan bij ons in de winkel: donderdag 26 maart van 17 tot 19u.

* Extra maatregelen ivm virus: De gezondheid van onze klanten is prioritair voor ons. Daarom vragen wij dat de bestellingen per 1 persoon in de winkel worden afgehaald. Dit is om te vermijden dat de klanten samen komen. Daarom hebben wij ook bankjes geplaatst in onze binnenkoer. Zo kan u even van het platteland genieten terwijl u eventueel even moet wachten. Betaling bij voorkeur met Bancontact of Payconiq of vooraf overschrijven. In de winkel voorzien wij ontsmetting en handschoenen.

 

Bestellen kan door:

- op deze mail antwoorden of een e-mail sturen naar lena@prokeshof.be

- het bestelformulier online in te vullen

- te bellen naar 0485679018

Cote a los 3.JPG
Rundshamb 2.JPG
Schenkel 3.JPG