top of page

Bestelformulier "DRY AGED VLEES"

De Côte à l’os wordt zorgvuldig gerijpt in een droge, klimaatgestuurde omgeving gedurende ongeveer 6 weken. Dit rijpingsproces maakt de spiervezels boterzacht en zorgt voor een intense smaak.

Tijdens het dry-agingproces ontstaan authentieke aroma’s met een mix van frisse, zoute en nootachtige tonen. Een perfect stuk vlees voor een bijzondere gelegenheid. Het gewicht varieert tussen 1 en 2 kg.


Bestellen kan door:

- dit bestelformulier voor 21 december in te vullen

- of stuur een e-mail lena@prokeshof.be 

- of bel 0485/679018

BESTELLING

Vul onder het artikel de gewenste aantal, dikte en het gewicht in.

AFHAALMOMENT KIEZEN:

Afhaalmoment kiezen:
woensdag 24/12 (Kerstavond) - van 14-17u
woensdag 31/12 (Oudejaarsavond) - van 14-17u

VRAGEN OF OPMERKINGEN:

AFHAALINFORMATIE:

Winkelstraat 2, 3470 Ransberg

Tel: 0485679018

Website: www.prokeshof.be


Betalen kan ter plaatse cash, Bancontact, ecocheques, maaltijdcheques (Monizze, Edenred, Sodexo).


Belangrijk!

Na het invullen van dit formulier krijgt u een kopie van uw bestelling. Indien u GEEN e-mail ontvangt met de bevestiging, gelieve een mailtje te sturen naar lena@prokeshof.be


Bedankt en tot dan!

bottom of page